e
Banner

Etiketler: elektrikli kamyon



Scania'nın elektrikli kamyonu İsveç madenlerinde operasyonlara başladı


Yayın: 02-01-2023
Kategori: Ticari Araçlar

Scania’nın elektrikli ağır damperli kamyonu İsveç'in kuzeyinde yer alan Malmberget LKAB madeninde operasyona başladı. Scania, zorlu yeraltı maden ortamında tamamen elektrikli kamyonlarını test etme fırsatı da bulabilecek. 




XPO, 100 adet Renault Trucks elektrikli kamyon alımı gerçekleştirdi



Fransa'da alternatif yakıtlı yük taşımacılığında öncü olan XPO, filosu için 100 adet Renault Trucks elektrikli kamyon alımı gerçekleştirdi. XPO'nun yeni yatırımı, şirketin Ekim 2021'den bu yana Lyon ve Paris bölgelerinde devam eden tam elektrikli Renault Trucks E-Tech D, 16 tonluk kamyon testini takiben yapıldı. Böylece Renault Trucks, XPO filosu ile uzun soluklu iş birliğini sürdürüyor. 




Volvo Trucks'tan DSV Lojistik’e en büyük elektrikli kamyon filo teslimatını



Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğünde temsil edilen Volvo Trucks’ın “2024 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödüllü Volvo FH Electric modelinden oluşan filo teslimatı DSV Lojistik firmasına gerçekleştirildi. Teslimat töreni, Türkiye’nin en büyük ölçekli ve Dünya’nın sayılı laboratuvarları arasında yer alan İTÜ Fuat Külünk Yüksek Gerilim Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi. Bu vesileyle, İTÜ Fuat Külünk Yüksek Gerilim Laboratuvarı, ilk defa bir elektrikli kamyon filo teslimatına ev sahipliği yaptı.